Egy alkoholista naplója

Egy alkoholista naplója

Reggeli érzések

2021. július 23. - Victor76

Bár tegnap fizikálisan elfáradtam és lelkileg feltöltődtem, még is szarul alutam, forgolódva.. Fura mert mosolyogva ébredtem Zs-vel álmodva egy picit. A héten beszélgettünk arról a félelméről, hogy hogyan fogja megélni magában azt, hogy már nem ő az első az életmben. Persze érezte, hogy az a fajta rajongás és szikrázás nem jó hosszú távon, na de még is emberből van. Ki ne élvezné ha a párjától ilyen fokú figyelmességet kap és szerelmet. Én is élvezem és nekem is legyezgeti a hiűságom. Emberek vagyunk.

Viszont ahogy teltek a napok a beszélgetésünk óta, azt figyeltem meg magamban, hogy most én léptem Zs mellé a kapcsolatunkban. Foglalkozom magammal, dolgozom magamon és úgy élem a napjaim, ahogy nekem jó a józanodási utamon. Ennek ellenére nem csökkent bennem a szerelem és a rajongás. Csak átalakultak bizonyos érzelmek.Egyenrangúak lettünk, magamban.
Eddig hajlamos voltam úgy megélni a hiányát, hogy szinte fájdalmas volt. Nem önmarcangoló, de néha a kéjelgés szintjén hagytam, hogy átjárjon, mennyire rossz, hogy akkor és ott nem vagyunk együtt. Most is hiányzik ha nincs velem, de ez már egyfajta melegséggel tölt el. Valami egyedivel, különleges kis csodával, hogy van valahol éli az életét, boldog és itt vagyunk egymásnak. Nagyon szeretném már újra a karjaimba zárni, de izgatottsággal tölt el ez a várakozás, nem feszültséggel. 

Ma jobban szeretem, mint eddig bármikor. Nem azért mert valami különleges lett volna a reggelemben, hanem mert ezt érzem magamban. A józanodás felé vezető út, a társaim, az AA találkozók, az új munkhely olyan lelki stabilitást alapjait fektették le bennem, hogy normális szinten tudok megélni érzéseket. Nem arra koncentrálva görcsösen mim nincs. Annak örülök, amim van.

Szeretem az én királynőm, vágyom a csodás szemeibe nézve elmondani neki mennyire jól érzem ma magam. Töröm a fejem apró kis figyelmességeken, és ez számomra jó érzés. De ameddig nem találkozunk foglalkozom az utammal, a lelki békém megtartásával, a megfelelő mennyiségű pihenéssel. Az érzéseimet hagyom, hogy egy meleg, bizonságot adó kabátként öleljenek körbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://victor76.blog.hu/api/trackback/id/tr4516636166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása