Egy alkoholista naplója

Egy alkoholista naplója

2021.07.24.

2021. július 24. - Victor76

Huhh ma nagyon hosszú napom volt. Azzal kezdődőtt, hogy a tesóm megkért ceréljünk kocsit, leszaladna az enyémmel Balatonra. Ok semmi gond. Reggel 9kor már ott voltam, úgy se tudtam aludni. Egyébként ez a nem alvás kezd az idegeimre menni. Ok, nyugodt lélekkel ébredek fel minden nap, de csökkent a fizikai teljesítőképességem. Na mindegy, azt mondják pár hónap és beáll ez is :D
Szóval kocsi csere után átmentem F-hez, pár dologban segítettem neki, beszélgettünk, de valahogy nem voltam toppon. Ok irány az Aldi, bevásárlás, hiszen Zs-nek én készítem hétfőre az ebédet. Nagyjából megvolt mit akarok venni, természetesen improvizáltam. Amikor itthon leparkoltam a ház előtt akkor realizálódott bennem, hogy a saját slusszkulcsomon volt két fontos dolog:
- a 24 órás érme, egye fene megleszek nélküle, tesóm jön haza holnap, és különben se az érme miatt nem iszom
- ellenben, hogy a lakáskulcsaim is nála maradtak az gáz volt. Ugyanis 3 kulcs szett van. 1 a tesómnál a slusszkulcsomon, 1 Zs-nél, aki jó messze van vidéken és egy egy barátomnál Pest megyében.

Szuper... Egy érzés és két gondolat jött rögtön:
- Meglepő módon elkezdem nevetni magamon, nem bosszankodtam, nem basztam fel magam, hogy lehetek ilyen hülye, egyszerűen csak konstatálttam, hogy jól van Viktor fasz vagy
- Első gondolat az volt, hogy jó ég el ne késsek a gyűlésről, mert ma korábban van.
- Második gondolat pedig, hogy basszus megromlik a kaja.. Szerencsére a szomszéd itthonvolt és betette a hűtőjébe.
Fantasztikus utam volt a kulcsért, üvöltött a retró zene, teli toroból énekeltem mindenféle régi slágert, az ablak leengedve és cigiztem. 

Megjártam a 2 órás kis kitérőmet és félig kocsival félig bkv-val mentem be a városba, nem tudtam, hogy a Pride ellentüntetői mekkora felbojdulást csinálnak. Kicsit tartottam is tőle, hogy egy csomó szar ember miatt, akik "utáják a buzikat" nekem kell meghúznom magam, de vettem egy nagy levegőt és belevágtam. Aki ismer tudja, hogy megfeszülök, ha gyengébbeket, vagy a társadalomból kilógókat bántanak.
A város csendes volt és nyugodt simán odaértem.
Viszont ez a gyűlés felemás érzéseket vetett fel bennem. Egyrészt ketten is azért jöttek, mert visszaestek. Volt itt magány, öngyilkossági kísérletek sorozata és most sokan is voltunk. Persze megosztottam a társaimmal, hogy blogot írok, erre valaki beszólt, hogy a nagykönyvben minden le van írva ami kell. Köszi.. Majd én eldöntöm, hogy írok e vagy nem. Nem, nem az egóm miatt, hanem azért mert hiszek magamban és abban, hogy jó a lelkemnek ha kiírom magamból, bármilyen kusza kis egyveleg szülessen a végén. Egyébként higgadtan reagáltam le az egészet. Tudom, hogy a jó szándék vezette a társamat.

Itthon este tettem vettem, játszottam, előkészűltem a holnapi főzésre.. de most estére elfogott a feszültség. Talán azért mert holnap lesz 3 hete, hogy megéltem a mélypontom és mintha ugyanaz játszódna le, mint azt megelőző előző szombaton. Készülök, hogy Zs-vel randizom hétfőn és viszek neki kaját. Nem tudom.. Lehet csak a kialvatlanság, vagy Zs hiánya kezd egy picit az agyamra menni. Lehet most este el se tudunk egymástól köszönni, én fáradok, ő bulizik. Egyébként jól teszi, és remélem jól érzi magát. Az elmúlt időben normálisan kezeltem magamban a hiányát, de erről már írtam. 

Szerintem lassan elteszem magam, megpróbálok meditálni egy kicsit, kikapcsolni a holnappal kapcsolatos rossz érzéseim. Jó lenne egy nagyot aludni, úgy igazán.

Várom a hétfőt.

ma van 20 napja, hogy nem ittam és bármennyire is feszült vagyok, nem hiányzik az alkohol és ma sem ittam.

A bejegyzés trackback címe:

https://victor76.blog.hu/api/trackback/id/tr2016637416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása