Egy alkoholista naplója

Egy alkoholista naplója

400 - 2022.08.08.

2022. augusztus 08. - Victor76

Na jó háromszpr töröltem vissza, hogy hogyan kezdjem a blogomat. Lassú folyóként, csendesen, fáradtan úsznak bennem a gondolatok és érzések. Nem csak a mai nappal kapcsolatban. Sok minden van bennem, de a fáradtság elnyomja azokat a sziporkázó szófordulatokat, amiket délután magamban összeraktam.

Szeretem az életem, úgy érzem mostanában kicsit lassabb tempóra váltottam. Kevésbé idegesítenek fel a magánéleti dolgaim, vagy a céges faszságok. Megvonom a vállam, visszajelzéseket adok, de nem kezdem el magamban eltárolni őket és pörögni rajtuk. 

Nincs semmi olyan kirívó dolog, ami miatt ezeket a sorokat most leírom. Talán csak az F-fel történő együttélés váltotta ki belőlem az írást. De ő meg ilyen ember, megvan a maga akarata, és hajlamos arra, hogy ne vegye figyelembe, hogy a másik fáradt. Ez van, nem túráztatm magam ezen.

Zs-vel lassan 1,5 éve vagyunk együtt.. hmm micsoda idő, szeretem idő. 

Hát igen 400 napja velem van a józanodásomban, első kézből tapasztalva azt amin keresztül megyek. Becsülöm és tisztelem azért, amiért magamat is, hogy a saját belső korlátainkat legyőzve fejlődünk ebben a kapcsolatban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://victor76.blog.hu/api/trackback/id/tr3817903837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása