Egy alkoholista naplója

Egy alkoholista naplója

15 hónap - 2022.10.04.

2022. október 04. - Victor76

Megint rosszul aludtam. Zs-vel álmodtam. Elutaztunk valahova, együtt indultunk el, de a busznál kerülőt tett és én csak vártam rá, vártam. Nem tudtam hovan, mikor jön, elment mellettem? Leizzadva ébredtem fel az éjszaka közepén, csak egy rossz álom gondoltam, és mivel nem vágott dohány van a fejemben, tudtam az okát is az álmomnak.

Reggel átmentem F-hez, beszégettünk, nevettünk, kutyáztam egy nagyot, feltöltött. Zs küldött egy nagyon cuki kis rajzot, mindig imádtam az alkotásait, tehetséges és kreatív. A sok dolog mellett ezt is nagyon szeretem benne. Alkot, ott van benne a tehetség.

Majd irány a cég és bele a darálóba.. Pff. annyira húzós volt, hogy fél 6kor mentem csak ki cigizni, sok megrendelés, mondjuk ennek az egyik alapja én vagyok. Ez most nem a virtuális farokfényezés :D De tény, hogy ha felveszi az ember a telefont, akkor az ügyfél nem telefonálgat tovább és lám, lám mire beérek egy 200e Ft-os megrendelés vár a webshopon, ráadásul visszatérő vevőnek ígérkezik.

Amikor eljöttem Zs akkor írt egy mailt nekem. Ültem a buszon és könnybelábadtak a szemeim. Többször elolvastam, újra és újra. Azt hiszem az egyik legszebb szerelmes levél, amit kaptam. Nincs benne szeretlek, szerelmem, ahogy szoktunk egymásnak írni. Persze az is léleksimogató, de hamis illuziókba ringattak minket ezek a szavak az elmúlt időszakban. Mindig minden rendben van, ha  a varázsszavak elhangzanak. 

Szóval ebben a levélben nem voltak benne, mégis.. mégis átmelegítettek, feltöltöttek a sorai. Na jó dallamtapadás is lett a vége :D 

Gondolkodtam válaszolok rá. Megírom, amit itt is. De nem tettem meg, pedig nagyon bennem volt. De nem tehetem. De hálás vagyok, hogy írt mert és ahogy írt, mert így tudom, hogy van. És ő is tudja én hogy vagyok.

Pont azt fogalmazta meg, ami ma egész nap bennem volt. Felhívom, hagyjuk ezt a marhaságot, minek szórakozunk, rövid az élet, akarlak, szeretlek, gyerevissza, visszamegyek, mikor? hol? 

Mosolygott a szívem és közben össze is szorult.. Olyan közel van és mégis távol tőlem. De ezt most végig kell csinálnunk, nem lehetek egoista, hogy felhívom, segget csinálva a számból. Ok Cica eltelt 2 nap, elég lesz... Akkor nem változik semmi hosszútávon. Pedig mind a ketten ezt akarjuk. 

Olyan szépen írt, olyan szenvedélyesen játszott a szavakkal, a kifejezésekkel, úgy megölelném most is.

Hát igen, 15 hónappal ezelőtt a szenvedély megvolt, de zabolátlanul, korlátlanul, pusztítóan. Most izzik, parázslik, lángol, de nem bánt, nem emészt fel. Jó érzés. Igen, még ez a helyzet is jó érzés, mert nem vagyok egyedül, akkor sem, ha most nem ölelhetjük meg egymást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://victor76.blog.hu/api/trackback/id/tr1917946758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása