Egy alkoholista naplója

Egy alkoholista naplója

10/1 - 2022.08.26.

2022. augusztus 26. - Victor76

Hmm.. lehet gyakrabban kellene blogolnom.. Most azt sem tudom, hol kezdjem...

Még mindig F-nél lakom, mert a siófoki projekt ugyan lement, de még mindig nem fizettek ki minket. A kedves, köcsög megrendelőt vagy nem lehet utólérni és nem reagál, vagy kifogásokat és javítandó feladatokat kapunk. Kicsit idegörlő ez az állapot. Lassan 1 hónapja, hogy befejeztük a munkát és bár többször felajánlottuk, hogy a vélelmezett hibákat azonnal javítjuk, csak ma reggel sikerült lejutnom Siófokra.

Remek móka volt.. hajnali 5-ös kelés, 4 óra alvással, rohanás vissza Pestre, hogy az Ikeábe is beérjek műszakkezdésre. Igaz ott már csak egy pár napig leszek, utána maradnak egyenlőre a közös projektek F-fel. Sok munka van, elkezdtem egy másik blogot is illetve a közösségi médiát is egy kicsit kézbe vettük Zs-vel.

Zs... hmm.. nagyon, napról napra jobban szeretem. Pedig most egyikünk se volt könnyű helyzetben. Neki a munka, nekem a balatoni projekt nyomta rá a hanguéatunkra / hangulatomra a bélyegét. Mégis.. leszámítva kisebb morgásokat (igen, én morgok :D) jól vesszük az akadályokat. Kicsit hétköznapibbá vált a kapcsolatunk olyan értelemben, hogy eddig valamennyire ki tudtuk zárni a külvilágot a hétköznapjainkból. Most már inkább alkalmazkodunk. Így is sokszor nevetgélünk azon, hogy többet randizunk, találkozunk és több programot szervezünk, mint azok, akik párkapcsolatban élnek. Minden napra jut valami szépség vagy kedvesség.

Az elmúlt napokban nem voltam a toppon. Nem, nem ivásvágy. Nyűgös voltam, ennek 3 fő oka volt:

1. nagyon nyomaszt a balatoni projekt lezárása és hogy mikor fizetnek ki. Ettől elég sok minden függ, hogyan tovább.

2. Az ikeában rengeteg meló van, agyon vagyunk terhelve és Zs is rengeteget dolgozott, szóval kimerültek voltunk

3. Zs családi nyaralásra ment, 10 napig nem fogunk beszélni és találkozni

Nah persze ennyi nekem bőven elég, hogy nyűgös legyek :D Mondjuk mára már kezdek kisimulni, szépen lassan haladva, kielemezni magamban a dolgokat, helyén kezelve és elfogadva azt, amin nem tudok változtatni.

Viszont a hangulatingadozásaimtól szabadulnék :D Jó tudom ki nem... Ok, ha pihenek és regenerálódom, akkor jobb lesz. Már ma este is az.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://victor76.blog.hu/api/trackback/id/tr6117917411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása