Egy alkoholista naplója

Egy alkoholista naplója

esti gondolatok - 2021.10.30.

2021. október 30. - Victor76

Ma délután nagyon sokszor eszembe volt az apám. Hányzik. Sokszor hallottam, hogy majd az idő.. ekkora faszságot.. lehet, hogy majd évtizedek múlva máshogy fogom érezni, de hiába telt el a gyászév, nem lett jobb. Ma is azon kaptam magam, hogy elmesélném neki ezt meg azt. Beszéljek hozzá hangosan? Vagy elég csak a gondolataimban diskurálnunk? Nem tudom, egyszerűen nem tudom, hogy mi a jó. Itt van mindenszentek ünnepe és amit tehetek, hogy emlékezem rá, a bölcsességeire, arra, hogy mennyit adott, milyen emberré próbált nevelni. 

Szerettem és hiányzik. Hétfőn gyújtok egy gyertyát érte.

Holnap megpróbálom ezt kikapcsolni magamból, nem az emlékét, hanem azt, hogy ez a fájdalom elviszi a figyelmem az útról. Érzékenyebbé tesz. Pakolok, alszom, kicsit meditálok, vagy sétálok egy nagyot, hogy kiszellőztessem a fejem. Úgy se fedeztem még fel a környéket. Este meg elmegyek gyűlésre, ha addig nem enyhül ez bennem akkor majd ott kibeszélem magamból.

Hiányzik Zs. Kedden fogunk csak találkozni. Nagyon várom, mert ez a találkozás olyan lesz, amilyen még nem volt. Itthon fog várni rám, a kis kuckónkben és most előszőr jövök úgy majd haza, hogy amikor kinyitom az ajtót itt lesz és vár rám. Hmm.. kedd.. csodaország, egy apró kis lépés újból.

A bejegyzés trackback címe:

https://victor76.blog.hu/api/trackback/id/tr5916740712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása